Instagram

Saturday, May 4, 2013

Kolej Matrikulasi Perak.. Wait for me..

Assalamualaikum...
Herm..

Tengok  title  pon dah boleh agak  kan apa  dayah nak  citer..
Dayah  sebenarnya  excited  sangat  nak study  kat situ..  Dayah  dah  GOOGLE  tentang  kolej  tu..  Macam-macam  yang  Dayah  tahu  tentang  kolej tu..  Nampak tak  betapa  excitednya  diri ini.. hihi
Dayah  dapat  sambung  study  kat  matrik  nie.. Dapat Program  Perakaunan..

Tau  tak  apa  yang  membuat  manusia  ini  begitu  excited  nak sambung  sana??
Haaaaaaaa...   Firstly,  tempat  ini  tersangatlah  cantik  tau..  Pemandangannya  tersangatlah  indah... Kawasan  dia  berbukit-bukau.. ceh.. ayat terlebih-lebih pulak..  hahax  Memang  letih la  kalau nak  jalan..  Tapi  tu  yang  Dayah  suka  sangat  tu..  Sebabnya... Dayah  ada  misi  nak  kuruskan  badan..  Dah  boring dah  berat nie maintain  tak turun-turun pon.. :)

Dayah  dah  tak  tau  nak  taip  apa  lagi  untuk  entry  kali  nie..  Nanti  Dayah  citer  lagi  bila  dah  ada  pengalaman  sendiri  pergi  sana tau...

Pesanan  Dayah  untuk  kawan-kawan  yang  dapat  tempat  yang  jauh  daripada  keluarga  tu, pergi  je.. Boleh  timba  pengalaman  banyak-banyak.. Kalau  takut  tak  ada geng tu, bila  sampai  sana  mesti  jumpa  kawan  baru kan.. Apa-apa pun, just  think  positive  and  try  to  be  positive  k..  Dayah  pun  mula-mula  tau  dapat  kat  situ  tak  seronok  jugak.. Tapi  last-last  i  try  to  be  positive.. Dayah  search  GOOGLE  and  ternyata  tempat  tu  best.. Harap-harap  KMPk  betul-betul  best  la.. Bukannya  indah  khabar  dari  rupa..    Tapi  kalau  tak  ada  geng  kedah  macam  mana  nak  bahasakan  diri  erk??  Dah  terbiasa  guna  aku  hang la..

K.   Terima  kasih la  kepada  orang  yang  rajin  singgah  dan  baca  post  yang  agak  membosankan  nie  ye..  Bai..
Assalamualaikum..


5 comments:

  1. Dayah , ambik akaun ke ? Dayah kuliah berapa ? Saya pun budak kmpk perakaunan ... heehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. actually saye x msuk kmpk.. mmg awal2 dah plan nk msuk matrik tapi bila dapat asasi terus x jd pergi matrik tu.. saye sekarang study unimas di sarawak.. :D

      Delete