Instagram

Saturday, August 3, 2013

Yeay.. Balik Kampung..

Assalamualaikum..
Kitak apa khabar? 
Boring kamek di sitok..  Flight kamek malam tok.. Petang tok cousin kamek datang ambik kamek ke airport.. Sik sabarnya... Nya ajak sungkey di rumahnya lok..  Rindu gilak kamek sama ibu kamek di sinun.. Roomate kamek sudah gi airport tek.. Tedah kamek kan? 

Dayah  klaka(cakap) sarawak  sebenarnya.. Baru  tahu  sikit-sikit  je..  Erm.. Malam  ni  Dayah  terbang  la  ke  KLIA..  Besoknya  baru  ambik  bas  ke  Kulim.. Rindunya  dengan  Kulim..  Ibu  dah  mula  buat  kuih  raya  dah.. Baju  raya  tak  beli  lagi.. Haish.. Tahun  ni  raya  mungkin  tak  meriah  sangat  kot.. 


Dayah  cuti  sampai  18 hari  bulan  tapi  Dayah  balik  UNIMAS  16  hari  bulan.. Dah  tiket  murah..  Huhu  Nanti  balik   Dayah  nak  buat  aiskrim, pudding roti.. Sukanya.. Dah  lama  tak  makan  puding  roti.. Dayah  nak  makan  macam-macam..  Hahaha  Gemuk  la  nanti.. Gemuk  pun  gemuk  la.. Janji  hati  senang.. Betul  tak? Haha.  
Entah  apa  la  yang  Dayah  merepek  ni? Mesti  korang  rasa  boring  gila  baca  entry  yang  tak  ada  point  ni.. Sorry  la  ye..  Excited   sangat  dah  ni.. 

Selamat  tinggal  Unimas..
Selamat  tinggal  Sarawak..
Selamat  tinggal  dunia..
Eh? bukan.. bukan.. Bukan  dunia..  Hidup  masih  panjang  lagi.. 
Don't  miss  me  ye  Sarawak.. * bajet  macam  ade  je  orang  yang  nak  rindu  kat  dia..
Biasa  la  tu.. Orang  tak  femes.. Cantik  pun  tak  sangat.. Tapi  cantik  la  jugak..Plus  comel sikit.. Hehehe  tetibe  perasan  pulak..  Siapa  la  yang  nak kan.. Nak  kata  baik  budi  pekerti, baik  sikit  je.. Macam  nothing  special  je kan?  Tapi  alhamdulillah  la.. Cukup  kaki   tangan..  Ciptaan  Allah  semua  indah-indah  belaka..


Peace..
    Comel ke  tuan belog  nie?
Hehe okaylah yang  atas  tu  gambar  waktu  shopping  kek lapis  sarawak..  Nampak tak  yang  dalam plastik  tu? 


K. assalamualaikum.. jumpa lagi..

7 comments:

  1. Selamt bercuti dan selamat hari raya..semoga semuanya berjalan dengan lancar ye..=D

    ReplyDelete
  2. Comelnya tuan blog nih! Rasa nak cubit2 pipi tuh

    ReplyDelete
  3. zizie pun balik kampung hari ni :D selamat hari raya aidilfitri! maaf zahir dan batin :D

    ReplyDelete
  4. comel sangat! hahaha
    rindu kau roomate! hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel ke? haha rindu kau jugak. hehe

      Delete