Instagram

Wednesday, February 5, 2014

Feeling Down..


Assalamualaikum.. 
Minggu ni Dayah ada exam Midsem.. 
Memang stres jugak la sebab pagi ada kuliah macam biasa dan petang tu exam pulak..
Study week pun tak ada kan..
Serious memang padat gila hidup di asasi ni..
Dan..
Berbalik pada exam Midsem, Masa jawab soalan maths dengan kimia macam okay lagi la..
Tapi..
Bila tengok soalan Biologi, Ya Allah, memang rasa macam nak nangis je.. Dah la tak sempat nak jawab lepas tu, soalan macam susah je..
Dayah rasa macam banyak je yang Dayah study untuk exam kali ni, tapi masih jugak tak boleh nak jawab...
Haish..
Yang kita study tak masuk, yang kita tak study yang masuk..
Why??
Rasa macam down sangat lepas habis exam Biology tadi..
Tapi walau apa pun berlaku, hidup harus diteruskan.. 
I'll try my best not to dissapoint my parents..
:D




3 comments:

  1. It's okay buddy.. life's rough.Bad days will pass. :)

    ReplyDelete
  2. Hard time make us stronger. Allah will never test us if He knows that we don't strong enough to go through it.

    ReplyDelete